Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Wouter Verstijnen

Financieel expert
Neem contact op

Waarom wilde je Collaborative Professional worden?

Om in teamverband, met de inzet van mijn fiscale en financiële expertise, de afwikkeling van scheidingen en nalatenschappen op slagvaardige en respectvolle wijze te kunnen begeleiden. En zodoende door goede communicatie en oog voor ieders belangen de gang naar de rechter te vermijden en de betrokkenen een goede basis te geven om verder te kunnen.

Welke voordelen zie je in de praktijk dankzij deze manier van scheiden / conflicten oplossen?

Slagvaardig, respectvol, ruimte voor maatwerk.

Wat voor feedback hoor je terug van cliënten die je hebt bijgestaan?

Dat ik een betrouwbare en ter zake zeer kundig adviseur ben. En dat ik in conflictueuze besprekingen met partijen de juiste toon weet te raken en daarmee weet te de-escaleren.

De training die je op dit vlak hebt gevolgd en de ervaring die je hebt.

– Fiscaal recht (Erasmus Universiteit Rotterdam, sinds 2008 ook universitair docent)
– Mediationopleiding (Dialogue)
– Basistraining collaborative practice (VVCP)
– Leadership programme based on mediative competences (Moore Stephens Europe Leadership Acadamy)

Neem contact op met Wouter Verstijnen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.