Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiĆ«le middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Overlegpraktijk voor erfenissen

Conflicten oplossen met een team professionals

Conflicten oplossen volgens de Collaborative Practice methode gebeurt onder begeleiding van een team deskundigen. Zonder tussenkomst van de rechter gaat u met een team van professionals in gesprek en zoekt u naar een oplossing die juridisch en financieel haalbaar is en partijen toekomstperspectief biedt. De methode wordt vaak toepast voor begeleiding bij conflicten over erfenissen en nalatenschappen.

Meer informatie over deze manier van conflictoplossing

Ontstaan
Hier leest u meer over het ontstaan van onze methode
Wat is overlegpraktijk?
Hier leggen wij uit wat de overlegpraktijk precies inhoudt
Voor wie is het geschikt?
Hier kunt u rustig lezen voor wie de overlegpraktijk geschikt is

Ga snel
naar…

Voor wie is het?
Wat doen we?
Overlegscheiden
Overlegpraktijk

Meer informatie over overlegscheiden

U ontvangt van ons de komende weken 4 e-mails met meer informatie en uitleg over overlegscheiden. Daarna stopt de verzending automatisch.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.