Step 1 of 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Word nu lid

Advocaten, financieel deskundigen en professionals op het gebied van emotionele begeleiding en coaching met een academische achtergrond kunnen aspirant-lid worden. Het bestuur van de VvCP beoordeelt of kandidaten beschikken over de benodigde ervaring en kwaliteiten.

3-daagse basistraining

Het lidmaatschap is gekoppeld aan een verplichte deelname aan onze 3-daagse basistraining. Klik hier voor meer informatie over de basistraining. De contributiebijdrage voor 2023 is vastgesteld op € 315,- excl. btw per jaar.

Lidmaatschapscriteria en inschrijfformulier

Bekijk hier onze lidmaatschapscriteria. Als u hieraan voldoet en aspirant-lid wilt worden van de VvCP kunt u zich aanmelden via ons inschrijfformulier. Het lidmaatschap is gekoppeld aan de verplichte deelname aan onze basistraining. Als aspirant-lid lid krijgt u toegang tot alle activiteiten van onze vereniging en kunt u onder bepaalde voorwaarden als teamlid deel uitmaken van een overlegscheidingsteam en/of overlegpraktijkteam. Wanneer de basistraining is afgerond wordt het aspirant-lidmaatschap omgezet naar een lidmaatschap.

Heeft u vragen over het lidmaatschap van de VvCP? Neem dan contact met ons op.

Alleen de leden van de VvCP die een opleiding tot Collaborative Professional hebben gevolgd mogen zich als zodanig profileren.

Inschrijven
Schrijf je in online
Lidmaatsschapscriteria
Bekijk hier de criteria