Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Word nu lid

5-daagse specialisatieopleiding 2024

Geloof je in de kracht van multidisciplinaire samenwerking? Wil je cliënten excellente begeleiding bieden? En wil je leren en jezelf ontwikkelen in een dynamisch netwerk van topprofessionals? Dan is de specialisatieopleiding van VvCP tot Collaborative Professional heel waardevol voor je. De opleiding voorziet je in de tools, inzichten én geeft je het vertrouwen om uit te blinken in de Collaborative Practice. Of je nu een ervaren professional bent óf net begint aan je reis, we faciliteren jouw professionele groei graag en bieden je tegelijkertijd toegang tot een groot netwerk.

De specialisatieopleiding bestaat uit 3 lesdagen voor aspirant-leden. Daarnaast volg je 2 boosterdagen. Dit zijn vakinhoudelijke verdiepingsdagen, waarbij alle VvCP leden uitgenodigd zijn. Aspirant-leden en leden ontmoeten elkaar en leren elkaar actief kennen.

Meer informatie

Klik hier voor de brochure voor meer informatie over de VvCP specialisatieopleiding. De investering voor deelname aan de opleiding bedraagt € 2500,-.

 

 

Lidmaatschapscriteria en inschrijfformulier

Bekijk hieronder onze lidmaatschapscriteria. Als je hieraan voldoet en aspirant-lid wilt worden van de VvCP kun je je aanmelden via ons inschrijfformulier. Het lidmaatschap is gekoppeld aan de verplichte deelname aan onze specialisatieopleiding. Als aspirant-lid krijg je toegang tot alle activiteiten van onze vereniging en kun je onder bepaalde voorwaarden als teamlid deel uitmaken van een overlegscheidingsteam en/of overlegpraktijkteam. Wanneer de specialisatie opleiding is afgerond, wordt het aspirant-lidmaatschap omgezet naar een lidmaatschap.

Heb je vragen over het lidmaatschap van de VvCP? Neem dan contact met ons op.

Alleen de leden van de VvCP die een opleiding tot Collaborative Professional hebben gevolgd, mogen zich als zodanig profileren.

Inschrijven
Schrijf je in online
Lidmaatsschapscriteria
Bekijk hier de criteria