Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Inschrijven

Ook Collaborative professional worden?

De VvCP is dé vereniging die zich inzet voor het oplossen en voorkomen van conflicten. Dat doen we in overleg en samenspraak, volgens de methode van Collaborative Practice.

Succesvolle multidisciplinaire aanpak

Met onze multidisciplinaire aanpak boeken we veel succes. Ons team van professionals gebruikt de Collaborative methode voor zowel echtscheidingen als het oplossen van (zakelijke) conflicten.

Lid worden van de Vereniging van Collaboratieve Professionals (VvCP)? Hier vindt u het inschrijfformulier. Dit dient tevens als inschrijving voor de eerstvolgende editie van de Specialisatieopleiding Collaborative Professional .

Vul het formulier volledig in. Het secretariaat zal na ontvangst van het formulier contact met u opnemen.

Schrijf u hier in