Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Edwin Lankester RA

Financieel expert
Neem contact op

Waarom wilde je Collaborative Professional worden?

Omdat ik een groot voorstander ben van het in zo respectvol mogelijk onderling overleg komen tot oplossingen die door beide partijen gedragen worden.

Welke voordelen zie je in de praktijk dankzij deze manier van scheiden / conflicten oplossen?

Dat beide partijen zich tijdens het overlegtraject gehoord en gesteund voelen, dat de belangen van beide partijen voldoende aandacht krijgen en dat partijen en hun advocaten hierbij worden begeleid en voorgelicht door neutrale professionals.

Wat voor feedback hoor je terug van cliënten die je hebt bijgestaan?

Gelukkig vaak de positieve feedback dat financieel lastige zaken voor de cliënten duidelijk zijn geworden en zij mede daardoor meer inzicht en overzicht hebben gekregen zowel in de financiële situatie als in de (on)mogelijkheden van diverse oplossingsrichtingen.

De training die je op dit vlak hebt gevolgd en de ervaring die je hebt.

De basiscursus van de VvCP en een aantal terugkomdagen / jaarlijkse bijeenkomsten van de VvCP. Verder woon ik uiteraard de intervisie bijeenkomsten bij.

Neem contact op met Edwin Lankester RA

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.