Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Thea Kremers

Advocaat
Neem contact op

Ik ben de opleiding tot Collaborative Professional gaan volgen omdat deze vorm van scheiden nauw aansluit bij mijn visie op een houdbare en strijdloze scheiding, waarbij ieder van partijen maximaal geïnformeerd wordt en er ruimte is voor persoonlijke begeleiding en coaching.

Een belangrijk voordeel van de overlegscheiding is dat er maatwerk kan worden geleverd voor ex-echtgenoten terwijl er oog is voor emoties en niet-zakelijke belangen.

Cliënten laten weten dat ze het vooral fijn vinden dat ze een eigen adviseur hebben die meedenkt, adviezen geeft, het tijdspad bewaakt en bruikbare oplossingen aandraagt als de situatie hierom vraagt. Vooral als de emoties te hoog oplopen is het fijn dat er een vertrouwde uitlaatklep is.

Neem contact op met Thea Kremers

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.