Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Philine Krans

Advocaat
Neem contact op

Waarom CP?

Als mediator-advocaat en conflict-coach was dit voor mij een logische stap. Mooi dat er in Nederland een alternatieve manier is gekomen om in zo goed mogelijk overleg uit elkaar te gaan. Vanzelfsprekend wil ik deel uitmaken van deze beweging.

Welke voordelen zie ik?

Eerst opruimen, daarna oplossen. Een zorgvuldig en veilig proces, gericht op de toekomst.

De meerwaarde ten opzichte van mediation is dat je allebei een eigen advocaat hebt. Daardoor voel je nog meer gesteund en is het nog veiliger. Je weet dat beide advocaten specifiek gericht zijn op overleg, afstemming en positieve resultaten.

Wat vertellen mijn cliënten over mij?

Mijn cliënten vertellen mij dat ik goed kan luisteren en goed kan motiveren. “ik heb geen buikpijn meer”. “Ik durf mijn ex nu weer gewoon te zien, zonder stress”. “Door jou praten wij nu anders met elkaar”.

Training en ervaring

Sinds 2003 is mijn praktijk erop gericht in overleg uit elkaar te gaan en ook andere problemen in overleg op te lossen. Daarnaast heb ik mij bekwaamd in conflicthantering en coaching. De opleiding van de VVCP paste hier dus goed in. De overlegscheiding maakt inmiddels standaard deel uit van mijn oriënterende gesprek: wat is de meest geschikte manier om je probleem aan te pakken?
De overlegscheiding is voor mij een van de goede wegen die naar Rome leiden.

Voor meer informatie over mijn aanpak verwijs ik graag naar mijn website www.philinekrans.nl
U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Neem contact op met Philine Krans

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.