Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Nelleke Hartmanns

Coach
Neem contact op

Mijn werk als collaborative coach kenmerkt zich door mijn gedrevenheid om deelnemers een ‘veilig’ gevoel te geven. Bij overlegscheidingen werk ik met de cliënten aan het op een ‘goede’ manier afsluiten van de partnerrelatie en tegelijkertijd hun ouderrelatie vorm te geven. Bij alle geschillen is herstel van de communicatie het eerste doel.

Mijn aanpak is pragmatisch, met compassie maar ook confronterend waar nodig. Altijd gericht op het bereiken van het door deelnemers gestelde doel. Mijn uitgangspunt is dat u vertrouwen moet hebben in de persoon van mij als coach en in het hele team van professionals. Ik zal er -samen met de andere leden van het team- dan ook alles aan doen om zo’n situatie te creëren, omdat de beste resultaten naar mijn overtuiging worden behaald in een omgeving waarin u zich veilig en prettig voelt. Ik zal sturen op een informele sfeer, tenzij de deelnemer(s) om een zakelijke formele benadering vragen.

Neem contact op met Nelleke Hartmanns

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.