Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Karina Beers

Advocaat
Neem contact op

Ik ben bijna 20 jaar werkzaam als advocaat en al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het familierecht. Als overlegscheidingsadvocaat houd ik de belangen van mijn cliënten scherp in de gaten, en werk ik naar een oplossing toe die voor mijn cliënten het beste werkt, waarbij het natuurlijk zeer belangrijk is dat de gemaakte afspraken toekomstbestendig zijn. Mijn ruime ervaring als advocaat-mediator en ervaring als echtgenote en moeder van twee kinderen, geven mij het overwicht dat nodig is om voor een uiteenlopende klantenkring de juiste begeleider te zijn. Cliënten omschrijven mij als betrokken, oprecht en oplossingsgericht.

Waarom lid van de VvCP

Mijn ervaring is dat het partijen helpt als een team van professionals hen bij kan staan, waarvan de teamleden en partijen allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben; goede afspraken realiseren die hen rust en weer een toekomst kan brengen. Doordat partijen ieder een eigen advocaat hebben, voelen zij zich voldoende gesteund, maar wordt niet voorbij gegaan aan het grotere geheel; een duurzame oplossing voor beiden (en daarmee ook voor de kinderen). Voor goede afspraken is overleg nodig. Het is een grote puzzel die gelegd moet worden en samen kun je tot betere en creatievere oplossingen komen. Het proces verloopt door het teamverband efficiënter en respectvoller.

Neem contact op met Karina Beers

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.