Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Ellen van den Boom

Advocaat
Neem contact op

Scheiden is altijd een pijnlijk proces. De teleurstelling, het verdriet en het gevoel te hebben gefaald spelen een hoofdrol in deze fase.
Hoe nu verder, als er zoveel was dat partners samen bond en nog steeds zal binden?
Op het snijvlak van al deze emoties en de noodzaak om belangrijke toekomstbestendige beslissingen te moeten nemen, geef ik graag het vertrouwen dat het kán, dat een weg kan worden gevonden naar die nieuwe toekomst, het liefst met behoud van het goede. Met respect voor elkaar uit elkaar, onder begeleiding van professionals die dat ook voor ogen hebben. Dat is wat mij drijft.

Neem contact op met Ellen van den Boom

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.