Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Antoine de Werd

Advocaat
Neem contact op

Waarom wilde je Collaborative Professional worden?

Omdat dit een uitstekende manier kan zijn voor echtgenoten om in overleg met elkaar op bestendige wijze te scheiden, zodat een goed “nahuwelijk” mogelijk moet zijn.

Welke voordelen zie je in de praktijk dankzij deze manier van scheiden / conflicten oplossen?

Scheiden met elkaar in plaats van tegen elkaar, in een overlegsfeer die zorgt dat de negatieve gevolgen van emoties -die zouden kunnen leiden tot een vechtscheiding- niet de overhand krijgen.

Wat voor feedback hoor je terug van cliënten die je hebt bijgestaan?

Cliënten waarderen het dat ik hen zakelijk, effectief, maar ook betrokken begeleid.

De training die je op dit vlak hebt gevolgd en de ervaring die je hebt.

Na de juridische en mediation specialisatie-opleiding voor advocaat-mediator bij de vFAS (vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators) gevolgd te hebben, volgde ik de opleiding voor collaborative professionals van de VvCP (Vereniging van Collaborative Professionals). Ik ben na voltooiing van de studie bedrijfsrecht meer dan 30 jaar advocaat, ervaren in financiële zaken en volledig gericht op echtscheiding.

Neem contact op met Antoine de Werd

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.