Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Boosterdag - 28 mei 2024

Programma Booster & verdiepingsdag – 28 mei 2024

We nodigen jullie van harte uit voor onze booster & verdiepingsdag op 28 mei, waar we ons richten op multidisciplinaire samenwerking en de transformatieve kracht hiervan in conflictoplossing. Onder het thema ‘Samenwerking leidt tot transformatie’ belooft deze dag diepgaande inzichten en praktische toepassingen.

Inhoudelijke verdieping 

De dag is een inhoudelijke verdieping voor VvCP-leden en tevens de tweede opleidingsdag van de specialisatie tot Collaborative Professional 2024, waarbij ontmoeting tussen leden en aspirant-leden centraal staat. We starten met multidisciplinair teamwork en de AEM-Cube voor teamvorming, met focus op de SWOT-analyse in de teamsamenstelling en communicatiestijlen voor cliëntenbegeleiding.

Attachment, exploratie en maturity

Dieper inzicht in attachment, exploratie en maturity vormt een belangrijke kern voor veiligheid en oplossingen aan de gesprekstafel. Cruciaal voor optimale interacties en teamprestaties. Communicatiestijlen worden verkend met aandacht voor inhoud en relatie. Het evenwicht tussen wetenschappelijke inzichten en praktische toepasbare benaderingen staat centraal, met interactieve sessies en theoretische inleidingen.

Inspiratie

Onze dag belooft inspiratie, kennisdeling en groei, met blended learning en voorbereiding via ons VvCP Online Module-platform, waarop je 24/7 toegang hebt tot relevante informatie. Regi Melcherts zal samen met een collega vanuit het docententeam van de VvCP Specialisatieopleiding deze dag verzorgen.

Schijf je in

Schrijf je nu in. Maak deel uit van deze transformerende ervaring die je professionele ontwikkeling zal stimuleren en je in staat zal stellen om een verschil te maken in de samenwerking met je VvCP-collega’s en cliënten. Accreditatie wordt aangevraagd bij vFAS, ADR en VvCP. Reageer snel, het aantal plekken is beperkt!

Locatie: Buitenplaats de Bergse Bossen, Traaij 299, Driebergen-Rijsenburg

Programma

Ochtend: 09:30 – 12:30

  • Multidisciplinair teamwork
  • Analyse van conflictsystemen
  • Team samenstelling op basis van de AEM-Cube

Middag: 13:30 – 16:30

  • SWOT-analyse van het team
  • Teamoverleg in de praktijk
  • Keuze en toepassing van communicatiestijlen naar cliënten met behulp van de AEM-Cube

Trainer: Regi Melcherts

Register now
Early bird € 375 (two day conference)