Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiĆ«le middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Ja, ik wil...

...het beste voor mijn kinderen

Scheiden geeft verdriet en raakt uw kinderen ongewild diep. Daarom is het belangrijk dat de scheiding zo snel en goed mogelijk wordt afgehandeld, voor alle betrokkenen. Met oog voor de belangen van uzelf, uw partner, uw bedrijf en vooral voor uw kinderen. Dit is precies waarom de collaborative methode van de VvCP werkt met een team van professionals op juridisch, financieel en emotioneel vlak. Met een advocaat, mediator, financieel specialist en speciale bijstand van een kinderpsycholoog.

Zo bereiken we het beste resultaat.

Overlegscheiden volgens de Collaborative Divorce methode gebeurt onder begeleiding van een team ervaren professionals. Bent u van plan om een scheiding aan te vragen en wilt u met respect voor de ander uw echtscheiding afronden? Een lange procedure bij de rechtbank voorkomen? Dan is de overlegscheiding voor u de oplossing!

 

Meer informatie over deze manier van scheiden

Ontstaan
Hier leest u meer over het ontstaan van onze methode
Wat is overlegscheiden?
Hier leggen wij uit wat overlegscheiden precies is
Voor wie is het geschikt?
Hier kunt u rustig lezen voor wie overlegscheiden geschikt is

Ga snel
naar…

Voor wie is het?
Wat doen we?
Overlegscheiden
Overlegpraktijk

Meer informatie over overlegscheiden

U ontvangt van ons de komende weken 4 e-mails met meer informatie en uitleg over overlegscheiden. Daarna stopt de verzending automatisch.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.