Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiële middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Nicoline Grijmans-Veenendaal

Advocaat
Neem contact op

Waarom wilde je Collaborative Professional worden?

Binnen mijn familiepraktijk zoek ik altijd naar extra opties voor cliënten om maatwerk te kunnen leveren. Na de scheiding komen zij elkaar bijvoorbeeld als ouders nog tegen. Eigen advocaten en een coach maken dat partijen werken aan een duurzame beëindiging van de ruzies en een goed begin voor de toekomst.

Welke voordelen zie je in de praktijk dankzij deze manier van scheiden / conflicten oplossen?

Vaak lukt het mensen om dan na de scheiding beter door te gaan met hun leven. Hun ex-partner maakt onderdeel uit van het verleden en waar nodig van de toekomst bijvoorbeeld als ouder voor de kinderen. Omdat de scheiding niet alleen juridisch wordt afgewikkeld maar partijen worden bijgestaan door een coach, lukt het mensen vaak om te komen tot een betere afronding.

Wat voor feedback hoor je terug van cliënten die je hebt bijgestaan?

Mensen voelen zich gehoord in de afwikkeling waarbij zij zekerder zijn over de afspraken en hun toekomst.

De training die je op dit vlak hebt gevolgd en de ervaring die je hebt.

Aangesloten gedurende een jaar. Basis opleiding afgerond.

Neem contact op met Nicoline Grijmans-Veenendaal

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.