Stap 1 van 9

  • Vragenlijst

  • Op dit moment bent u bezig met de voorbereidingen voor uw scheiding. Dit is een belangrijke, emotionele en uitdagende overgang voor u en uw familie. De leden van de VvCP adviseren u graag over de mogelijkheden van extra ondersteuning om deze overgang op de best mogelijke manier te laten verlopen. Met behoud van familiebanden, financiĆ«le middelen en kwaliteit van wonen. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. De manier van scheiden bepaalt de aard en het tempo van uw scheiding. Om advies aan u te kunnen geven verzoeken wij u vriendelijk om de vragen in onze vragenlijst te beantwoorden. Gelieve niet te veel na te denken over de antwoorden, maar in plaats daarvan het eerste antwoord te kiezen dat bij u opkomt. Uit een schaal van 1 tot 10 kunt u het antwoord kiezen welk cijfer het beste bij uw huidige situatie past.

Ardje Sandkuyl-Homulle

Coach
Neem contact op

Waarom wilde je Collaborative Professional worden?

Ik werd gevraagd om aan de tweede training mee te doen. Collaborative Divorce was toen een nieuw concept in Nederland overgewaaid uit Amerika.
Ik hou van nieuwe uitdagingen en nieuwe ervaringen.

Welke voordelen zie je in de praktijk dankzij deze manier van scheiden / conflicten oplossen?

Het met elkaar tot een duurzame scheiding te komen en de kinderen in het scheidingsproces de hoogste prioriteit te geven.

Wat voor feedback hoor je terug van cliƫnten die je hebt bijgestaan?

Als wij aan het begin van ons huwelijk hadden geweten wat wij nu weten, dan zaten wij waarschijnlijk nu niet bij je aan tafel.
Jij hebt ons op een heldere manier inzichten gegeven in onze patronen en ons laten zien waarom we doen zoals we doen. Hier kunnen wij ook wat mee na onze scheiding om als goede ouders verder te gaan.

De training die je op dit vlak hebt gevolgd en de ervaring die je hebt.

Ik ben al 15 jaar relatiecoach. Vanuit een diepe interesse naar relaties in de ruimste zin van het woord begeleid ik mensen om een goede relatie te worden.
Nog steeds volg ik cursussen en workshops omdat je naar mijn mening nooit bent uitgeleerd. Immers, er valt zoveel te leren, met name van elkaar.

Neem contact op met Ardje Sandkuyl-Homulle

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.